Yaarwerk Administratiekantoor

Administratiekantoor JJ Koerhuis neemt u veel werk uit handen. Die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en het (toekomstige) resultaat van uw onderneming. In Ondernemers willen meer waarde van hun accountantskantoren, een recent onderzoek van de ING, staat dat ondernemers steeds meer van hun accountantskantoor verlangen. Iets wat boekhouders graag willen weten, is welk uurtarief ze kunnen rekenen. Post Advies & Administratie is gespecialiseerd in alle uitlopende zaken met betrekking tot uw financiële huishouding, zowel zakelijk als particulier. Zo heeft de belastingdienst inzicht in de gegevens over de medewerkers en loonbetalingen.

Op basis van de gevoerde financiële administratie wordt de aangifte Omzetbelasting (Btw) gedaan. Je bent aanspreekpunt voor uiteenlopende fiscale zaken en hebt affiniteit met de Wet op de Vennootschaps-belasting 1969 en (civiel) vennootschapsrecht. IBEO is trots op het feit dat de tarieven hetzelfde zijn gebleven als in de tijd dat IBEO nog een administratiekantoor was. Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer. Deze Brouwers Accountantskantoor vestiging gesloten?

© Copyright 2017 Huijbers' administratiekantoor. De opleiding is bedoeld voor administratieve medewerkers op het gebied van de loon- en salarisadministratie en degenen die zich willen oriënteren op dit vakgebied. Module 2. Bedrijfsadministratie: Boekhoudcyclus, handelsondernemingen, productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven, bedrijfsadministratie in een computeromgeving, waaronder ERP. Voor boekhouders is dit het Beroepsinstituut van boekhouders en fiscalisten (BIBF), voor accountants is dit het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten (IAB) en voor Bedrijfsrevisoren is er het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (IBR).

Als betrokken adviseur ben ik u graag van dienst op het gebied van accountancy en fiscale zaken. Bennink adviseurs is uw partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Fiscale kennis blijft nodig voor belastingadviseurs, maar ze moeten zich veel breder gaan ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld maar aan een overname of een grote benodigde investering waarbij een lening van een bank nodig is. Een boekhouder heeft daarentegen meestal meer kennis in huis over het daadwerkelijk voeren van de boekhouding en over de belastingregels voor kleine ondernemers.

Bent u op zoek naar praktische, betaalbare en persoonlijke ondersteuning op het gebied van administratie, belastingen en jaarrekeningen? Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dat is het ondernemen, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan ons uitbesteden en toevertrouwen. Voor kleine ondernemers en zzp'ers is het uitbesteden van de administratie aan bijvoorbeeld een accountant relatief duur. Wij verzorgen uw administratie en boekhouding, wij helpen u met fiscale advisering, wij regelen uw personeel- en salarisadministratie en begeleiden u met bedrijfseconomisch advies.

Actualiseert personeelsgegevens, zoals nieuw personeel, vrijstellingen, transfers en ontslag en verwerkt deze in de salarisadministratie. Wij kunnen uw boekhouding en BTW-aangifte (indien van toepassing) al voor u verzorgen vanaf € 20,- per maand. Wij zijn een marketingburo en geen accountantskantoor, maar wij hebben ook ervaren hoe het is om andere paden te bewandelen en nieuwe wegen in te slaan. Bent u de eigenaar van een groeiende onderneming en heeft u geen tijd meer voor de boekhouding en administratie? Dit wil uiteraard niet zeggen dat boekhouders niet de expertise hebben om jouw boekhouding goed te verzorgen, maar er is alleen geen toetsing voor om dit op voorhand te kunnen aantonen (los van referenties).

De korte opleiding HBO Bedrijfsadministratie legt een goede basis voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de financiële of administratieve sector. Per module maak je een examen: Loonheffingen 4, Arbeidsrecht en sociale zekerheid 4 en Personeel, organisatie en communicatie 4. Als je de examens met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Moderne Bedrijfsadministratie is meestal een vereiste zoals vermeld in een vacature, terwijl Master of Business Administration niet gevraagd wordt: dat zijn heel vaak functies waar niet mee geadverteerd wordt, of waar men het read more normaal vindt dat je zoiets hebt.

De cursus leidt op voor het diploma Moderne Bedrijfsadministratie van de Associatie voor Praktijkexamens. Dit betekent dat je de cao-regelingen niet langer handmatig invoert en daardoor veel tijd bespaart op de salarisadministratie. Dit is de branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Onze full-service bestaat onder andere uit het periodiek verwerken van uw loon- en bedrijfsadministratie. 2 Het bedrag van de te vergoeden en de in rekening te brengen kosten wordt gebaseerd op de begroting van de stichting administratiekantoor die door Onze Minister is goedgekeurd en op het exploitatiesaldo van de stichting administratiekantoor indien Onze Minister de jaarrekening heeft goedgekeurd.

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem. Een afgeronde Associate degree opleiding biedt vrijstelling voor een groot aantal vakken uit de bachelor HBO SPD Bedrijfsadministratie. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een breder scala aan dienstverlening op gebied van bedrijfs- en organisatieadvies. Een goede belastingadviseur is op de hoogte van jouw bedrijfstak, of kent mensen die dat zijn. Wanneer je als ondernemer de boekhouding uitbesteedt aan een full service partij zoals EasyZZP is de gemiddelde tijdsbesteding voor een ZZP consultant ongeveer 15 minuten per week.

Dit maakt het later mogelijk ook afzonderlijk de btw op te tellen, of afzonderlijk de uitgaven exclusief btw op te tellen in de boekhouding Excel. Afhankelijk van de grote van de organisatie zal je op de HR afdeling of Financiele Administratie werkzaam zijn. Sterkenburg is een laagdrempelig accountantskantoor met een vlotte sfeer. Wilt u weten wat Accountantskantoor Van Geen voor u kan betekenen? U kunt met al uw vragen over uw administratie bij W. van Baten Administratiekantoor terecht, waarop u zo spoedig mogelijk een duidelijk antwoord terug krijgt.

Het Geldboek voor ondernemers helpt (startende) ondernemers op weg om de financiële zaken van hun onderneming te organiseren. Bij loonbedrijf Ungersma in Winsum zat vandaag een bijzondere boekhouder op kantoor. Daarentegen helpt het direct uitbesteden van de boekhouding sommige ondernemers juist met een vliegende start van hun bedrijf. Verrassend is dat zelfs een kwart nog de administratie bijhoudt in een programma dat niet specifiek gericht is op boekhouden, zoals Excel. Om toegelaten te worden tot de examens van de opleiding Register Belastingadviseur is aspirant-lidmaatschap van het Register Belastingadviseurs verplicht.

De klant draait vervolgens zelf de salarisadministratie. Administratiekantoor Oost Veluwe helpt ZZP-ers te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Als Belastingadviseur kun je binnen de profit sector werken bij een belastingkantoor of als zelfstandig Belastingadviseur. PDL® is geschikt voor medewerkers op de loonadministratie en degenen die zich willen specialiseren in de loonadministratie van (middel)grote organisaties. Onze belastingadviseurs weten alles af van de belastingfaciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Met ruim 20 jaar ervaring in accountancy, administratie en belastingzaken weten we wat MKB ondernemers bezighoudt. Met deze dienstverlening hebt u toegang tot uw volledige HR- en salarisadministratie en besteedt u de salarisverwerking uit, zonder dat u de regie uit handen geeft. Er zijn uitzonderingen op deze regel, gegevens van onroerende zaken zoals je bedrijfspand moet je bijvoorbeeld 10 jaar bewaren. Wenst u meer informatie of een afspraak met een van onze belastingadviseurs, in Katwijk, of bij u op kantoor? Zo had ik me ooit ingeschreven voor een nieuwsbrief van een accountantskantoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *